Lancering af Køge.tv & podcast udskydes til oktober.

24 august 2023

Lancering af Køge.tv & podcast udskydes

På dagen i dag, hvor Køge.tv & podcast har modtaget en mail fra Slots- og Kulturstyrelsen med besked om, at Køge.tv nu er registreret som tv-kanal hos Radio- og tv-nævnet, er det trist at skulle meddele, at Køge.tv & podcast må vente lidt med at fortælle de gode og spændende historier fra Køge og omegn.

Køge.tv & podcast havde planer om at starte op i forbindelse med Køge Festuge, hvilket var planlagt til torsdag morgen i uge 35. Men efter en samtale med youSee kabel-tv tidligere i dag er lanceringen af Køge.tv på youSee kabel-tv udskudt til oktober måned. Det var en teknisk udfordring, der ikke var forventet, men desværre er det den aktuelle situation.

Køge.tv & podcast har derfor truffet beslutning om at bruge tiden på at forberede sig, finde de sidste hovedsponsorer,

 anskaffe det rette udstyr og starte langsommere op end forventet. Køge.tv & podcast starter derfor ikke op i forbindelse med Køge Festuge, men afventer klarhed omkring den tekniske situation.

Heldigvis ønsker Skousen i Den Hvide By i Køge fortsat at opretholde sin hovedsponsoraftale med Køge.tv & podcast, samt BDO Køge, der også har accepteret en sponsoraftale.

Den kommende tid kan vi bruge på at sikre de sidste to hovedsponsorer, hvilket vi ser frem til.

Heldigvis fornemmer vi en stærk opbakning og støtte til projektet, der desværre først vil blive lanceret senere i år. Men det ser vi virkelig frem til.

Følg med på vores Facebook-side: Køge.tv & podcast 

Har du spørgsmål?

Kontakt venligst
Nils Gisli
Køge.tv & podcast

nils@koege.tv
+45 51229786