Sponseret af:

Ta' med Bubber til Køge

I samarbejde med VisitKøge

Køges Kaffebar
Skousen i Den Hvide By, Køge
Pondman Energy, Solceller til privat og erhverv

Ta' med Bubber til Køge

6 afsnit i samarbejde med VisitKøge

Afsnit 1 af 6

Episode 73 : 21 maj 2024


Bubber er taget til Køge 😀 og sælger 🍓🍓🍓 på Køge Torv!

I dette afsnit kommer Bubber til Køge og kaster sig ud i at være torvesælger på Køge Torv, hvor han skal konkurrere mod Jesper, der har flere års erfaring som torvesælger i Køge.

På Køge Torv kan du finde mange forskellige råvarer, som du kan tage med, hvis du eksempelvis skal på heldagstur. Køge er nemlig det perfekte spring til oplevelser, hvad enten du skal på weekendophold, miniferie eller aktiv ferie med din familie. I Køge er der noget for enhver, både for store og små.

Afsnit 2 af 6

Episode 74 : 23 maj 2024


Bubber er igen taget til Køge 😀 og kigger på 🚗🛻🚙🚐 på Køge Marina!

Hvis du, ligesom Bubber, er vild med de store, klassiske eller højlydte motorer, så skal du køre forbi Køge Marina, når der afholdes ’Kør til Køge’. Her kan du nyde synet af de mest fantastiske veteranbiler og samtidig nyde en perfekt sommeraften ved en smuk strand og lystbådehavn. Der er flere forskellige hyggelige restauranter og muligheder for en lækker is. Du kan med garanti nyde din ferie i Køge, hvor vi har oplevelser for både børn og voksne.


Kør til Køge: www.kørtilkøge.dk

Kør til Køge: FB-gruppe

Afsnit 3 af 6

Episode 75 : 28 maj 2024


Bubber er igen taget til Køge 😀

og skal på 🚴🛹🛶 opleve byen 🌞

I dette afsnit skal Bubber nyde Køge på mountainbike, skateboard og i kajak

For dig, som holder af at være aktiv med fysiske sportsaktiviteter, er Køge et godt valg. I Køge har vi både naturen og pladsen til, at du med familien og venner kan få nogle skønne oplevelser med udfordringer og sjov i Køge og omegn.

Nyd en dejlig sejltur i kano på Køge Å med hele familien

Sejlturen starter fra bådebroen i Det grønne Hus, og der kan sejles ud til Køge Ås, helt ud forbi Gammelkjøgegaard, før der skal vendes om igen. Den modsatte vej kan der sejles til Køge Inderhavn, før turen går retur til Det grønne Hus.

Book en kano her...

Afsnit 4 af 6

Episode 76 : 30 maj 2024


Bubber er igen kommet til byen 😀

og skal 🥂🦪😋🐟🌭 smage på Køge.

Skal I have en hyggelig aften, weekend eller måske på weekendophold/ferie, eller leder du bare efter en god smagsoplevelse? Så kom til Køge, ligesom Bubber. Her har vi både gourmetrestauranter, hvor du kan få en romantisk middag med lækker à la carte. Du kan endda få en bid af Skagen hos Restaurant Arken på Køge Marina, hvor du kan prøve luksusbuffeten, som Bubber tester i dette afsnit. Her er selvfølgelig også andre former for smagsoplevelser. Så er du f.eks. mere til det hurtige og afslappede, kan du følge Bubbers forslag og slå et smut forbi pølsevognen, som står på det charmerende torv.

Der er mange skønne spisesteder i Køge.

Nyd et lækkert måltid på et af Køges mange spisesteder, som du kan finde her...

Afsnit 5 af 6

Episode 77 : 04 juni 2024


Bubber er igen taget til Køge 😀

og skal ⛪⛲🚶‍♂️🚶 på byvandring 🌞

I dette afsnit skal Bubber opleve noget kultur i Køge by, hvor han skal på byvandring med den legendariske byvandingsguide Lars, der blandt andet fortæller sjove historier, der gemmer sig i Køge by. Gør som Bubber og få en kulturel oplevelse i Køge, der byder på mange andre spændende kulturelle ting. Du kan sagtens overveje et weekendophold med din familie og venner i Køge, hvor byvandringen er at anbefale.


Book en byvandring her...

Afsnit 6 af 6

Episode 78 : 06 juni 2024


Bubber er taget til Køge 😀 og bliver imponeret 🤩🏖️🚜 på stranden 🌞

Se Bubber blive imponeret over Sønder Strand i Køge. Her i Køge finder du nogle af de flotteste, hvideste og reneste strande. I dette afsnit møder Bubber Søren, som kan fortælle, at strandene i Køge fra tidlig morgen bliver renset hver dag i løbet af sommeren. Så selvom du ikke kan få lov til at køre Tangloppen 🚜 som Bubber, er der helt klart nogle strande i Køge, der får dig til at tænke på syden

Læs mere om Køges strande og andre vandaktiviteter her...

Skousen i Den Hvide By, Køge
Køges Kaffebar
Køges Kaffebar
Skousen i Den Hvide By, Køge
Bliv sponsor