Sponseret af:

Indhold

Okt, Nov & Dec 2023

Køges Kaffebar
Skousen i Den Hvide By, Køge
Pondman Energy, Solceller til privat og erhverv

Alle video-podcasts

i december måned🎄


Den seneste video-podcast ligger øverst

Dec 29 2023


Episode 34:

Prisbelønnet producer klar til 2024

Martin Aage Henriksen ser med spænding frem til det nye år, og det er der god grund til. Hvis den talentfulde køgegenser fortsætter med samme momentum, som han har haft siden starten af sin karriere, der begyndte i en senere alder, tegner der sig et spændende år for ’afterclap’, der er en prisbelønnet Melodic Techno-producer. Måske kan du huske ham fra KATO's optræden ved Køge Festuge i 2022?

Dec 27 2023


Episode 32:

Smed 35 kilo på seks måneder

Efter en skøn jul og nogle dejlige juledage fyldt med lækker mad og drikke, overvejer mange nok, om de skal tilføje en slankekur til deres nytårsforsætter for 2024. Casper Ahlehoff Larsen har gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling, som vi er mange der måske kan finde inspiration i? Lyt eller kig med her og hør Caspers historie om, hvordan - og vigtigst af alt, hvorfor - han pludselig tabte så mange kilo og forandrede sit liv.

Dec 21 2023


Episode 31:

Dokumentar om Pinse 🤠

Victor Sippeckiy er journalist og har fulgt Pinse med et kamera nat og dag. Han skulle lave en kort dokumentar under temaet ”Mød en fremmed”, hvor Victor valgte at møde og følge Pinse i Pinses hverdag. Den oplevelse fortæller Victor om i denne podcast og videopodcast.

Dec 19 2023


Episode 30:

Mette & Betina fra SpeedLeads

Mød Mette og Betina, to kreative, produktive og hjælpsomme erhvervskvinder, der er aktive med virksomhederne SpeedLeads og M & B Celebes Goodies. Selvom disse virksomheder i udgangspunktet ikke fokuserer på at hjælpe folk i fleksjob, drømmer de to kvinder alligevel om at gøre en forskel for mennesker i fleksjob, da de begge ved, hvad det drejer sig om. Hvorfor? Hør eller se mere i denne podcast og videopodcast med Mette og Betina.

Dec 17 2023


Episode 29:

Jul på Køge Torv 🎄

De fleste kender sangen om Køge Torv, men hvor mange kender mon sangen ’Jul på Køge Torv’? I denne podcast og videopodcast skal I møde sanger og sangskriver Kim Schwartz, der står bag hittet ’Køge Torv’, samt julesangen ’Jul på Køge Torv’. Hør mere om Kim og hans julesang i dette interview.

Dec 16 2023


Episode 28:

Jul for ensomme 🎄

Mød Mette og Kim fra Odd Fellow Ordenen i Køge. De er henholdsvis medlem af søsterloge nr. 58 Brønden og broderloge nr. 22. Niels Juel. I denne podcast og videopodcast fortæller Mette og Kim om logernes fælles julearrangement for ensomme, hvad det vil siger at være med i Odd Fellow og hvad det betyder for dem at være aktive logemedlemmer.

Dec 15 2023


Episode 27:

Nyboligs ønsketræ 🎄

Hjælp til økonomisk trængte børnefamilier i Køge-området. I denne søde juletid er det ikke alle, der har råd til julemad og/eller julegaver. Derfor har Nybolig i Køge valgt at støtte op om Julehjælpen.dk's hjælp til familier over hele Danmark. Nybolig Køge har valgt at støtte familier i Køge-området i form af julegaver.

Se eller hør mere om projektet i denne podcast og videopodcast med Jesper Persson fra Nybolig Køge.
Er du interesseret i at støtte? Læs mere her...

Dec 14 2023


Episode 26:

Hugo's No. 19 🍷 i Brogade

Thomas Madsen har åbnet Hugo’s No. 19 i Brogade. I en længere periode har han været forpagter af Hugo’s Kælder og er kendt som en mand, der er klog på øl. Nu har han kastet sig over vinens verden, hvilket er grunden til, at han har åbnet vinbaren Hugo’s No. 19 sammen med bygningens ejer, Mogens Hugo. I denne podcast og videopodcast taler vi om ombygningen, konceptet, fremtidige planer, vin og andre spændende ting.

Dec 12 2023


Episode 25:

Klar til etape 2 af Køge Idrætspark

I denne podcast og videopodcast taler vi om den kommende stadionudvidelse. Gæsterne er viceborgmester Ken Kristensen (V) og HB Køges direktør, Per Rud, der sammen med vores vært, Anders, får talt stadionudvidelsen igennem. Hvad skal der ske, hvornår starter byggeriet, og hvornår er det færdigt? Og hvad betyder det for HB Køge og for Køge Kommune? Lyt/kig med her.

Dec 09 2023


Episode 24:

Den danske fodboldlandstræner

Morten Eskesen og er landstræner for U19-herrerne - og så bor han i Køge. Mød ham i denne videopodcast, hvor han fortæller om sin tid som fodboldspiller, direktør, fodboldtræner og ikke mindst om, hvordan han blev landstræner for U18-herrerne. Vi taler også om den seneste kamp mod Frankrig, der gjorde, at Danmark vandt deres pulje, og nu er klar til næste skridt mod EM til sommer.

Dec 07 2023


Episode 23:

Anker Boye fra Køge Kyst

Hvornår planlægger Køge Kyst at etablere den underføring, der skal forbinde Kulturtorvet ved biografen med Køge Havn? Og hvor skal de unge skatere hen, når den Gule Hal bliver revet ned? Nils forsøger at få svar ud af formand Anker Boye fra Køge Kyst i denne podcast og videopodcast…

Dec 05 2023


Episode 22:

Ebba Glückstadt fra A/S Ninolab

I denne videopodcast besøger vi A/S Ninolab i Køge Nord og får en snak med Ebba Glückstadt, der har været administrerende direktør siden virksomheden startede i Danmark. Hør mere om A/S Ninolab i Køge Nord, der er leverandør af basis laboratorieudstyr i hele Danmark.

Dec 02 2023


Episode 21:

Maria Uhre 🦢 HB Køge legende

Den første gæst i HB KØGES LEGENDER er fodboldspiller Maria Uhre, der står på "mål" for de mange spørgsmål og udfordringer, som programmets vært Per Rud, har i ærmet. Kig med i første udgave af HB KØGES LEGENDER og bliv klogere på Maria  og hendes tid i HB Køge, samt tiden før overbygningen.

Alle video-podcasts

i november måned


Den seneste video-podcast ligger øverst

Nov 30 2023


Episode 20:

Mød skuespiller Jon Lange

Jon Lange er skuespiller og har medvirket i flere forskellige film og teaterstykker. Forleden debuterede han som instruktør på kortfilmen "Blødende Bjerge," der blandt andet blev filmet på to lokationer her i Køge. Hør, hvorfor Jon og konen valgte at flytte til Køge, hvorfor han blev skuespiller, hvad der skal ske med kortfilmen, og hvad det nye år byder en skuespiller som Jon Lange.

Nov 28 2023


Episode 19:

Åbner du for Jehovas Vidner?

I dette interview fortæller William og Silas om det at være Jehovas Vidner, hvorfor de ringer på hos folk, og hvad Jehovas Vidners Rigssal i Herfølge er for noget. Nils er nysgerrig, og efter at have afvist William ved hoveddøren forleden, valgte han derfor at invitere William og hans ven til en snak, så I, der kigger med, måske kan blive lidt klogere på Jehovas Vidner og hvem William og hans ven Silas egentlig er.

Nov 23 2023


Episode 18:

Hjælp til udsatte børnefamilier

I Køge samles en gruppe mennesker for femte gang for at ringe rundt til deres netværk og indsamle penge, som går ubeskåret til økonomisk udsatte børnefamilier. Jesper Køster fortæller i denne videopodcast om Giving Tuesday i Køge og om de to organisationer, BROEN KØGE og Familiestøtten Køge, der får de indsamlede penge til at gøre en forskel for lokale børnefamilier i Køge og omegn.

Nov 21 2023


Episode 17:

Canadiske Emma i HB Køge

Emma kom til Danmark for godt 11 måneder siden, og hendes karriere har oplevet betydelig fremgang i denne periode. Ud over at være blevet stamspiller for HB Køge, har Emma også været udtaget og i kamp for det canadiske landshold. Hør Emmas perspektiver på hendes succesfulde karriere og hendes oplevelser med at tilpasse sig det danske fodboldmiljø.

Nov 11 2023


Episode 16:

Amerikanske Jason i Køge

Mød amerikanske Jason Arnold, vicepræsident i Capelli Sport i USA og bestyrelsesmedlem i HB Køge. Hør om, hvordan en amerikansk virksomhed stødte på en dansk fodboldklub i Herfølge, og kom tættere på amerikaneren, der har ladet sig fascinere af Køge og engageret sig i vores fodboldoverbygning mellem Herfølge og Køge Boldklubber.

Nov 09 2023


Episode 15:

Køge Kommunes budget - del 2 af 2

I denne podcast taler Nils med Ken Kristensen (V) og Thomas Kielgast (F) om det politiske arbejde i forbindelse med Køge Kommunes budget. Den kommunale økonomi vedrører os alle på den ene eller anden måde, hvilket er grunden til disse to videopodcasts om økonomien. Måske kan vi som borgere blive lidt klogere? Kig med her.

Nov 09 2023


Episode 14:

Kendis-kok på Bistro17

Steffen Egebo er Bistro17s nye køkkenchef, hvilket betyder, at der er sket forskellige små ændringer i konceptet på Bistro17, noget den nye kendis-kok – kendt fra tv-programmet 'Fem Fede Kokke' – er godt tilfreds med. Nils taler med Steffen om Bistro17, deres koncept, selskabslokalet 'Biffen', Mortens Aften på fredag, Julen, Nytår og meget andet spændende.

Nov 07 2023


Episode 13:

Køge Kommunes budget 

Den kommunale økonomi vedrører os alle på den ene eller anden måde, og det kan være svært at finde ud af, hvad der er op og ned. Derfor har Nils talt med Direktøren for Kultur- og Økonomiforvaltningen i Køge Kommune, Lene Lunde, der har ansvaret for Køge Kommunes budget.

Nov 05 2023


Episode 12:

Lisbeth Zornig & Jim Lyngvild

En snak med forfatteren Lisbeth Zornig om bogen "Heksejagt," der foregår i Køge. Sammen med medforfatteren Mikael Lindholm ønsker Lisbeth at rejse et monument til ære for de mange kvinder, der blev brændt som hekse på Køge Torv. Jim Lyngvild deltager også i denne samtale, da han har udarbejdet et udkast til en statue, der kan ære og mindes de mange kvinder.

Nov 03 2023


Episode 11:

Tim Schou om Trolls 3, musik m.m.

Udover at lægge stemme til en af hovedkaraktererne i den nye Trolls-film, er Tim Schou også en trold i sit eget liv. Han er Stevns´ Klintetrold og en Schoucamp-trold med mange ting på hjertet og på sit CV. Nils kunne tale i evigheder med sanger og sangskriver Tim Schou, da de to mødtes på Tims hjemmebane på Stevns. Her kommer de også ind på Tims tilknytning til Køge.

Nov 01 2023


Episode 10:

Jim Lyngvild om Oplevelsescenter

Udstillingerne i 'Borgrings' 1.800 kvadratmeter store oplevelses- og forskningscenter udvikles af museets udstillingsafdeling samt designeren Jim Lyngvild. Få et indblik i Jims tanker bag udstillingerne, samt hvornår oplevelsescenteret/museet for de nordiske guder forventes at stå klar, og meget andet spændende.

Alle video-podcasts

i oktober måned


Den seneste video-podcast ligger øverst

Okt 31 2023


Episode 09:

Fokus på HB Køges kvindeliga-hold

Anders Ebbesen fokus på HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold og har derfor besøg af cheftræner Kim Daugaard og anfører Mie Leth Jans i denne optakt, hvor der tales om holdet, kampen mod Brøndby på lørdag den 4. november i Brøndby og meget andet spændende.

Okt 27 2023


Episode 08:

Hjemme hos fotograf Claus Sall

Vi dykker vi ned i Claus' passion for fotografering, hans rejse som erhvervs- og bryllupsfotograf og vigtigheden af at skabe øjeblikke, der varer evigt.

Bortset fra studiet trækker naturen og byens pulserende energi ham altid ud for at opdage nye inspirerende motiver.

Okt 22, 2023


Episode 06:

8 år med Skousen i Køge 🎉

Mød indehaver Karen Lempel i denne video-podcast, der fortæller om dét at drive en Skousen-butik i Køge, være netværker og en del af lokalsamfundet.

Okt 25 2023


Episode 07:

Julehjælp til Ukraine 🎄🎶

Skuespiller Jakob Fauerby sætter fokus på julen i Ukraine og inviterer til en varm og hyggelig eftermiddag med musik og fortællinger - sammen med Keld & Hilda Heick.

Okt 20, 2023


Episode 05:

L.I.G.A's nærdødsoplevelse

På vej til vores interview reddede forsangeren Nicky Russell den gravide Ihan Haydars, chaufføren og sit eget liv ved at reagere hurtigt i høj fart på motorvejen. I morgen spiller de på Tapperiet i Køge ❤️

Okt 20, 2023


EKSTRA ⚠️

Forhøjet vandstand

Update på dagens beredskabsopgave i Køge, med Michael Munk, Taktisk leder for Køge Kommunes operative indsats.

Okt 18, 2023


Episode 04:

HB Køge optakt

I dette HB Køge optaktsprogram taler Anders Ebbesen med HB Køges direktør, Per Rud, samt herrernes cheftræner, Nicklas Pedersen, om weekendens to hjemmekampe.

Okt 15, 2023


Episode 03:

Peter Aalbæk Jensen

Peter Aalbæk Jensen har en drøm om en by ved Herfølge ✨ og den er allerede godt i gang med at blive til virkelighed. Se/hør hvad projektet Bjergby indebærer, hvem det henvender sig til, og hvordan Peters tanker for hverdagslivet i Bjergbyen lyder.

Okt 14, 2023


Episode 02:

Pinse

Den hjemløse Hus Forbi-sælger fra gågaden i Køge, fortæller om sin kommende 60 års fødselsdag, hvor alle er inviteret. Vi taler også om Pinses hat, der desværre forsvandt under festugen. 

Okt 13, 2023


Episode 01:

Niclas R. Larsen

Køges thaibokser tager kampen op mod cancer.
Hør mere om den tidligere verdensmester i thaiboksninge, klubben i Køge og hans kommende kamp i Sverige.