UGENS BOLIG
på Køge.tv og podcast

UGENS BOLIG 🏠 Uge 13

Flot moderniseret lejlighed en kort cykeltur fra Køges byliv.

Kom med på en fremvisning af en lejlighed, hvor gode oplevelser står i kø. De 81 m² er løbende renoverede, så alt er lyst, moderne og klar til indflytning. Her kan I få en dejlig base i Boholte, hvor I kommer til at bo en ti minutters cykeltur fra bylivet i centrum af Køge!


Velkommen til Boholtevej 33 i Køge 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 12

Handler boligdrømmene om et lyst, lækkert hjem, hvor komforten er i top og vedligeholdelsen er minimal? Så findes svaret på Nicolajvej 12, hvor I kan overtage en moderne og energivenlig etplansvilla fra 2018 - trygt placeret på en lukket vej i gåafstand fra centrum af Køge.


Velkommen til Nicolajvej 12 i Køge 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 11

Super dejlig familievilla med privat have for enden af lukket vej. Stenbukvej 65 er et Familiehjem med stort F både hvad angår selve boligen, den skønne omkringliggende have og den rolige beliggenhed. I kommer nemlig til at høre hjemme i et lille, lukket vænge i et populært villakvarter i Ejby.

Velkommen til Stenbukvej 65 i Ejby 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 10

Flot istandsat og familievenlig børnevilla på skøn placering i Ejby. På Sikavej 33 udbydes denne istandsatte villa, som henvender sig til børnefamilien og det unge par, der ønsker nogle gedigne rammer at starte familielivet i; og med så god en placering i et børnevenligt villakvarter med et fantastisk naboskab tæt på alt i Ejby er der taget hånd om alle hverdagens praktikaliteter.

Velkommen til Sikavej 33 i Ejby 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 09

Velkommen til dette skønne rækkehus fra 2007 i hjertet af Vedskølle By, som er en del af Køge Kommune. Ejendommen byder på praktiske bekvemmeligheder, herunder eget redskabsrum og en carport med elstander. Ejendommen er desuden gjort klar til at få lagt fibernet ind, hvis man ønsker en fremragende internetforbindelse..


Velkommen til Kirsebærhaven 5 i Vedskølle 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 08

Nu udbydes denne udsøgte villa, der har en sublim beliggenhed i Køge tæt på strand og skov og byder på et alt i alt indbydende, moderniseret indre med nyere køkken, badeværelser og en flot tilbygning. Boligen fungerer som et oplagt køb til børnefamilien, der ønsker sig store, åbne rum, gode soveværelser samt et ugeneret haveareal med terrasse.


Velkommen til Primulavej 9 i Køge 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 07

Måske har I en liste med 'must-have' og 'nice-to-have' under jeres boligsøgning. Hvis I er den boligsøgende familie, så kan I både sætte flueben ud fra mange værelser, store opholdsrum, plads til at sætte eget præg - ja, og plads i det hele taget. Velkommen til 248 etagemeter på en blind vej i Hellested.

Velkommen til Kærvangen 13 i Hellested 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 06

Beliggenheden er helt i top. Skal du med det offentlige, er den nye Køge Nord station kun 3 minutter væk, herfra kommer man med toget til København på under 20 minutter. Når børnene skal i skole, eller du skal på indkøb eller I skal et smut på stranden, skal I kun cykle 5 minutter, alt er simpelthen at finde i nærmiljøet. Hvis dagen byder på biograf, cafebesøg eller shopping, så har Køge by alt dette.


Velkommen til Egedesvej 6 i Køge Nord

UGENS BOLIG 🏠 Uge 05

Træd ind i en verden af praktisk luksus i denne smukt istandsatte taglejlighed, kun få skridt fra Herfølge Station. Med den nye togforbindelse er du mindre end 40 minutter fra København og under 10 minutter fra Køge - perfekt til den moderne pendlertilværelse.

Velkommen til Stationsvej 12F, 1. tv i Herfølge 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 04

Velkommen til ejendommen Horskjær, en gennemført villa/fritidsbolig med flexboligstatus, der placerer sig tæt på hav og strand. Boligen er flot renoveret med respekt for originale detaljer og moderne behov, og med masser af kvadratmeter er mulighederne nærmest endeløse.

Velkommen til Tommestrupvej 7 i Store Heddinge 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 03

Velkommen til Pinjevej 32, hvor en superfin og flot renoveret villa i et plan og med et indbydende udemiljø nu udbydes til salg. Beliggenheden fejler bestemt heller ikke noget, da I får hjemme på en god beliggenhed i Strøby Egede, hvor I har kort afstand til strand, natur, skole og mere til fra det børnevenlige område.

Velkommen til Pinjevej 32 i Strøby Egede 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 02

I ét af Køges bedste kvarterer, nærmere på et roligt vænge, fremtoner ganske ugeneret en dejlig familievilla sig: Et hjem, I sådan set kan flytte ind i efter forgodtbefindende, for både de indre og ydre rammer samt hele beliggenheden er alt sammen noget, der fungerer helt udmærket efter selv høje familiestandarder.

Velkommen til Skovvænget 26 i Køge 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 01

Lad jeres vildeste boligdrømme spire ved synet af denne solgule villa, som rummer alt hvad familien tør drømme om: charme, dejlig mange kvadratmeter, en fantastisk have og en skøn beliggenhed - en vaskeægte ener af en ejendom.

Velkommen til Bispevænget 4 i Ejby 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 52

6 gode grunde til at købe Trekronervej 6 i Strøby Egede:
🏖️ 450 meter fra badestrand
🛒 Gåafstand til indkøb
🚲 Stisystem til skole
🏡 Istandsat og indflytningsklar villa
♨️ Stor garage med gulvvarme
🤸 Hyggelig lukket villavej

Velkommen til Trekronervej 6 i Strøby Egede 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 51

Der er godt bolignyt til børnefamilien, der drømmer om en lys, lækker og indflytningsklar villa! Den venter nemlig på Roskildevej 226, hvor alt fra hus og have til beliggenhed er som skræddersyet til et dejligt familieliv.


Velkommen til Roskildevej 226 i Benløse 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 50

Velkommen til denne prægtige, nyopførte etplansvilla på 206 kvadratmeter, hvor kvalitet møder funktionalitet i en skøn forening. Her inviteres I indenfor i en verden af rene linjer, modernitet og komfort - ideelt til det bekvemmelige familieliv.

Velkommen til Smedevej 29B i Køge 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 49

Tag din bedre halvdel med på en fremvisning helt tæt på Køges byliv. Nu udbyder vi nemlig en flot og indflytningsklar ejerlejlighed til salg, der mest af alt tager sig ud som et regulært byhus med egen indgang, egen gårdhave og egen p-plads.


Velkommen til Jernstøbervænget 7C i Køge 🤗

UGENS BOLIG 🏠 Uge 48

Dagens fremvisning går til Skovhusvænget 27, hvor vi har fået mulighed for at præsentere jer for to af de bedste ting; fantastisk beliggenhed og fantastisk arkitektur. Denne skønne villa placerer sig på en rolig vej, hvor hverdagens rammer kommer til at gå godt i spænd med jeres behov, hvad end I flytter hertil med dine, mine eller vores børn.


Velkommen til Skovhusvænget 27 i Bjæverskov 🤗